fbpx

Despre noi

BonsaiDesigners

Noi dăm formă website-ului tău precum unui copăcel bonsai

Despre noi

Termenul de „bonsai” nu se referă doar la o specie de copaci, ci este o artă de a modela copacii mici și de a le da formă. Copacii bonsai trăiesc de două-trei ori mai mult decât specia de copaci din care fac parte, totul ține de atenția pe care le-o acordăm.

Noi suntem Bonsai Designers, o echipă tânără, dinamică și atentă la detalii. Noi dăm formă website-ului tău precum unui copăcel bonsai și ne asigurăm că va fi unicul din domeniul său.

 

Prioritățile noastre

Dorim să aveți o experiență plăcută și utilă alături de noi, să vă ducem la bun sfârșit proiectele și să iasă ceva de care suntem mândri și noi și cel mai important, voi.

Prioritatea noastră numărul 1 este să înțelegem ce își dorește partenerul nostru ( adică voi ) pentru a creea un website personalizat și ușor de utilizat. Ne plac poveștile bune, ideile bune și rezultatele bune. 

 

Tu faci parte din echipa noastră!

Tocmai de aceea te încurajăm să ne scrii ce ai în plan și împreună cu noi să-i dai viață proiectului tău. Noi considerăm că fiecare om este unic în felul său, iar planurile și ideile sale, chiar dacă există și la alții, au totuși, o notă personală, care va face diferența.