fbpx

Termeni și condiții


Prin utilizarea acestui website, respectiv www.bonsaidesigners.com și toate paginile pe care le conține, sunteți de acord cu acești termeni. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții de utilizare vă rugăm să părăsiți acest website.
 
1.     Prezentare website și descriere servicii
 

1.1. Website-ul www.bonsaidesigners.com , toate domeniile, subdomeniile și paginile incluse în acesta sunt proprietatea CharmySellers SRL, cu sediul în județul Cluj-Napoca, Sat. Florești, com. Florești, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă tribunalul Cluj, având informațiile de contact: E-mail: contact@bonsaidesigners.com și numărul de telefon: 0748763265.

1.2. Prin intermediul website-ului www.bonsaidesigners.com vă punem la dispoziție servicii specifice tehnologiei digitale, respective domeniul de design a paginilor web, creare și mentenanță a paginilor web, creare magazine online, creare și administrare a magazinelor online în sistem Dropshipping, crearea paginilor de social media.

1.3. Prin accesarea www.bonsaidesigners.com veți putea vedea oferta noastră de servicii și promoții aferente acestor servicii.

1.4. Obținerea de oferte personalizate care fac obiectul realizării paginilor web, magazinelor online și magazinelor în sistem Dropshipping se face prin intermediul formularului de contact pus la dispoziție în josul paginii sau prin mesaj direct pe e-mailul contact@bonsaidesigners.com.

1.5. Toate promoțiile și ofertele prezentate pe acest website sunt valabile pe durata menționată a promoției respective. Pentru a afa informații privind promoțiile și ofertele valabile consultați ofertele afișate pe website sau contactați-ne pe e-mailul pus la dispoziție pe website.

1.6. Comunicarea cu reprezentanții website-ului www.bonsaidesigners.com se va face prin formularul de contact pus la dispoziție de către website, prin e-mail direct sau telefonic în orele de lucru menționate pe website.
 
2.     Utilizarea website-ului
 
2.1.  Utilizarea acestui website este posibilă de către orice persoană fizică sau juridică în vederea achiziționării pachetelor puse la dispoziție pe platformă, cererii ofertelor și/sau promoțiilor valabile, cu respectarea Termenilor și condițiilor impuse.

2.2.  Este interzisă folosirea în mod abuziv a website-ului, acest lucru însemnând utilizarea de programe de tip software care prin mijloace nelegale duc la încetarea funcționării corespunzătoare a website-ului sau a oricăror mijloace care nu respectă practicile comerciale corecte și legislație în vigoare.

2.3.  CharmySellers SRL își rezervă dreptul de a refuza clienți dacă consideră că aceștia au intenția să prejudicieze firma, să aibă alte interese decât cele menționate în comandă sau fac obiectul unei cereri false de ofertă.

2.4.  CharmySellers SRL nu poate garanta funcționarea și utilizarea continuă și neîntreruptă a website-ului www.bonsaidesigners.com din cauza intervenirii unor probleme de natură software, probleme hosting sau de competența altor companii terțe care fac obiectul utilizării și bunei funcționări a acestui website. CharmySellers SRL își ia angajamentul de a rezolva cât de curând posibil orice eroare apărută și restaurarea în bună ordine a utilizării website-ului.
 
3.     Servicii disponibile

3.1.  Pentru a beneficia de serviciile disponibile pe website, cum ar fi cele menționate în pachetele cu servicii, utilizatorul trebuie să contacteze www.bonsaidesigners.com cu ajutorul formularului de contact pus la dispoziție în josul paginii sau prin e-mail direct.

3.2.  Toate serviciile pe care le pune la dispoziție www.bonsaidesigners.com se pot negocia în prealabil și se vor achita în avans, prin transfer bancar către CharmySellers SRL.

3.3.  Serviciile expuse de către firmă, pe acest website pot suferi schimbări de preț, adăugarea sau excluderea unor grile de servicii sau scoaterea lor definitivă din ofertele website-ului. Orice modificare adusă pachetelor de servicii se va face fără o notificare în prealabil a utilizatorului, www.bonsaidesigners.com rezervându-și dreptul legal să aducă modificări de orice natură paginilor sale.

3.4.  După alegerea și achitarea unui pachet promoțional de tip Website de Prezentare, Magazin Online sau Magazin Online de tip Dropshipping, CharmySellers SRL își va onora comanda în termenul stabilit de către Societate și Client.
 
4.     Prețuri Servicii, Facturi și Plăți
 
4.1.  Prețurile afișate pe website sunt în RON. Prețul final este cel din pachetul ales, fără alte costuri ascunse și include serviciile descrise în pachetul ales.

4.2.  Pentru pachetul care implică Cerere ofertă, prețul se stabilește de comun acord de către Societatea CharmySellers SRL și Client.

4.3.  Clientul va achita suma în avans, pentru care va primi o factură pe e-mail. Suma este afișată în RON, dar clientul poate achita suma dintr-un cont în RON/EUR/USD în contul Societății CharmySellers SRL care va fi în RON.

 
5.     Dreptul utilizatorului și condiții rambursare
 
5.1.  Utilizatorul are posibilitatea de a negocia serviciile și prețurile în funcție de cerințele acestuia.

5.2.  Serviciile oferite pe www.bonsaidesigners.com sunt din categoria Bunuri digitale și software la comandă, acest lucru duce la imposibilitatea returnării sumei plătite pentru aceste servicii. Dar acest lucru nu înseamnă că firma noastră nu va lua absolut toate măsurile posibile ca utilizatorul să fie mulțumit cu finalizarea proiectului.
 
6.     Materiale promoționale și Publicitate
 
6.1.  Utilizatorul poate alege să primească materiale cu scop publicitar, oferte și promoții prin abonarea la newsletter-ul nostru din antetul paginii.

6.2.  Utilizatorul se poate dezabona de la newsletter-ul nostru accesând căsuța specială de dezabonare din e-mail sau cerând acest lucru la adresa de e-mail: contact@bonsaidesigners.com.
 
7.     Utilizarea datelor cu caracter personal
 
7.1.  Datele colectate și prelucrate de către www.bonsaiesigners.com sunt folosite doar de către Societate și doar în scopul de retargeting. Mai multe detalii în Politica Cookies și în Politici de Confidențialitate.
 
8.     Sesizări/Reclamații
 
8.1. Utilizatorul poate face sesizări sau reclamații privind serviciile și/sau orice alte probleme privind utilizarea website-ului prin formularul de contact din josul paginii sau prin trimiterea unui e-mail direct la: contact@bonsaidesigners.com .